Tietoa yrityksestä

Miksi Susiturva perustettiin?

Susiturva Oy perustettiin kehittämään metsästyskoirille sopivaa live liivikameraa. Idea tästä tuli vauhdikkaasti kasvavasta susipopulaatiosta, jolle ei tunnu löytyvän tavoitemäärää. Nykyinen suden kannanhoitosuunnitelma vaikeuttaa perinteisen suomalaisen koirametsästyksen toteuttamista. Lähes kaikkialla on jatkuva uhka koiran menettämiseen pedoille.

Samanlaista ongelmaa on myös karjankasvatuksessa.

Meidän kokemuksella koiraa ei pelasteta suden paikannusapplikaatioilla tai pelkillä susiliiveillä. Jos halutaan päästä koiran suojaksi petouhkatilanteissa, niin tarvitaan reaaliaikaista tietoa uhkatilanteista ja etäkäyttöistä karkotusta lisäajan saamiseksi ihmisen väliintullolle.

Tähän olemme kehittäneet HukCa-liivikameran ja parannamme sen ominaisuuksia jatkuvasti. Tämän takia kuuntelemme herkälä korvalla metsästäjjiä.

Miksi koirametsästäjät ovat kiinnostuneita HukCa-liivikamerasta?

Mekin olemme koirametsästäjiä ja tiedämme sen tunteen, kun koira on riistan jäljillä ja et ole varma siitä, että mitä siellä on tapahtumassa.

Kaikkia koirametsästäjiä kiinnostaa tietää koiran tilanne ja erityisesti silloin kun kaikki ei vaikuta olevan normaalia. Lisäksi metsästykseen tulee merkittävästi lisää mielenkiintoa, kun voit seurata myös normaalisti etenevää haukkua tai ajoa kuvan kautta.

HukCa-liivikameralla saat merkittävästi lisää sisältöä jahtipäivääsi ja myös metsästysporukkasi pysyy ajantasalla. Uskomme, että HukCa on tuote joka puhuttelee eränkävijöitä.

Kuvia matkan varrelta